Un incendi crema una planta de reciclatge de Guadassuar

Un altre foc a Redovà crema 500 m² d’estris en l’exterior d’un magatzem.

Huit dotacions de bombers treballen a la planta de reciclatge de Guadassuar perquè l’incendi no afecte més naus del recinte
Huit dotacions de bombers treballen a la planta de reciclatge de Guadassuar perquè l’incendi no afecte més naus del recinte / Josep Bort (Consorci de Bombers de València)

Aquesta vesprada s’ha declarat un incendi industrial en una planta de reciclatge de Guadassuar, a la Ribera Alta, que ha estat controlat a les 17:30 hores. En total, s’hi han vist afectats pel foc vora 2.000 m².

Fins al lloc s’han desplaçat 8 dotacions del parcs d’Alzira, Silla, Xàtiva i Torrent, a més d’un oficial de guàrdia. En total, 19 bombers que estan protegint la nau afectada per tal que l’incendi no afecte les altres naus del mateix recinte. 

Incendi en un magatzem de Redovà

A Redovà, al Baix Segura, els bombers han donat per controlat un altre foc després de cremar 500 m² d’estris en l’exterior d’un magatzem.

Les flames han carbonitzat una important quantitat de fusta i canonades. Fins al lloc s’han desplaçat tres unitats del parc de bombers d’Oriola i huit efectius, que treballen en l’extinció de les flames, ja controlades i amb alta capacitat de propagació a causa al vent. Les causes del foc encara no se saben. 

150 palmeres cremades a Daia Nova

Un altre foc que ja ha estat extingit ha carbonitzat 150 palmeres a Daia Nova, al Baix Segura. Les flames han afectat una parcel·la de 15.000 m² al carrer Federico García Lorca 

S’hi han mobilitzat huit unitats de bombers forestals i una unitat del parc del Consorci a Almoradí i una altra de Torrevella.

També et pot interessar

stats