Un treballador ingressat intoxicat per fum i amb cremades en l'incendi d'una nau de vernissos a Paterna

Al terme de València, una alqueria abandonada ha començat a cremar, amb una gran columna de fum visible des de quilòmetres

L'incendi d'una alqueria al terme de València ha generat una gran columna de fum
L'incendi d'una alqueria al terme de València ha generat una gran columna de fum / Twitter: @VOSTcvalenciana

A Paterna, a l'Horta Nord, un incendi ha afectat una nau de vernissos d'un polígon industrial. El Consorci de Bombers de València ha treballat amb quatre dotacions de bombers i dues unitats de comandament i han donat per extingir el foc a les 13:09 hores.

En aquest incendi, el SAMU ha assistit a un treballador de la fàbrica per inhalació de fum i cremades, després que s'haja produït una deflagració en la fàbrica de pintures.

L'equip mèdic ha assistit a l'home, de 48 anys, que presentava intoxicació per fum i cremades de primer grau en el coll i als braços. Posteriorment, ha sigut traslladat en ambulància a l'hospital La Fe de València.

També hi hagut un altre incendi, pràcticament de manera simultània, al terme de València, prop de l'ecoparc de Vara de Quart. Una alqueria abandonada ha començat a cremar aquest migdia. El foc ha provocat una gran columna de fum visible des de diversos quilòmetres a la redona, però els bombers han aconseguit extingir-lo al poc de declarar-se.

Segons la policia, el foc ha començat fora d'una casa abandonada situada en el camí de l'Alqueria d'Aiguamolls i després ha passat a l'interior.

També et pot interessar

stats