Un home se suïcida quan anava a ser desnonat a Cornellà de Llobregat

Els Mossos d'Esquadra i la comitiva judicial es trobaven a la porta de sa casa quan s'ha llançat al buit des d'un desé pis.

L'home ha saltat al buit des del desé pis
L'home ha saltat al buit des del desé pis / Efe

Un home d'uns 45 anys ha mort després de llançar-se des d'un desé pis a Cornellà de Llobregat en el moment en el qual anava a ser desnonat. Els Mossos d'Esquadra i la comitiva judicial es trobaven a la porta de sa casa quan s'ha llançat al buit.

La comitiva judicial que havia de realitzar el desnonament ha demanat suport als Mossos d'Esquadra cap a les 10:30 hores davant de la negativa d'un home a abandonar l'habitatge. 

Els agents que han acudit al lloc s'han identificat com a policia i l'home ha respost que s’esperaren que els obria en breu, però tot seguit han sentit els crits d'una dona. L'inquilí s'havia llançat al buit.

L'habitatge era propietat d'un entitat bancària que havia presentat una demanda al novembre de 2017 per impagament de set mensualitats del lloguer, sense que actualment hi consten pagaments posteriors.

La demanda es va notificar al demandat al gener, però no hi va comparéixer ni va sol·licitar advocat d'ofici, i el 13 de març la comissió judicial va comparéixer al domicili per a realitzar el desnonament, una diligència que va quedar suspesa.

Així, es va fixar com a nova data per al desnonament el 22 de març, però un dia abans es va rebre un informe dels Serveis Socials de l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat que informava sobre la situació social del demandat, per la qual cosa de nou es va acordar suspendre el llançament.

Finalment, es va acordar aquest dijous 14 de juny com a data per al desnonament, amb el coneixement de l'ajuntament de la ciutat, ha precisat el TSJC. Fonts del consistori han explicat que els Serveis Socials coneixien el cas d'aquest home, encara que no han afegit més detalls.

També et pot interessar

stats