Un home recorre 12 quilòmetres damunt d’una furgoneta

La Guàrdia Civil ha detingut el conductor del vehicle i el passatger per conducció temerària i atemptat contra la seguretat viària

El passatger d’una furgoneta ha recorregut 12 quilòmetres damunt del sostre

El passatger d’una furgoneta que circulava per l’A-5 a l'altura de Madrid ha realitzat una acció temerària en plena marxa: ha pujat al sostre del vehicle i s’ha enganxat a la part de darrere al més pur estil de les pel·lícules d’acció de Hollywood.

La furgoneta ha circulat d’aquesta manera durant dotze quilòmetres fins que la Guàrdia Civil els ha donat l’alto i els ha arrestat en el marc d’una operació anomenada Spiderman en al·lusió al superheroi de Marvel, capaç d’adherir-se a sostres i parets.

La Benemèrita ha descobert els infractors després que diverses persones que s’han creuat amb ells per la carretera començaren a publicar vídeos de l’home desplaçant-se entre el sostre i la porta posterior de la furgoneta a les xarxes socials.

Segons han informat fonts de la Guàrdia Civil, els fets van ocórrer dijous passat cap a les 17:45 hores a l'A-5, entre les localitats madrilenyes de Navalcarnero i Móstoles.

El conductor, de 39 anys, està acusat de conducció temerària i per usar telèfon mòbil mentre conduïa, mentre que el passatger, de la mateixa edat, ho està d’un delicte contra la seguretat viària.

La situació ha provocat un greu risc per a la resta de conductors i conductores perquè ha suposat una distracció, sobretot en els casos en què la gent va fer ús dels seus telèfons mòbils per gravar la infracció.

També et pot interessar

stats