Un home es queda nu davant de l’ajuntament d’Elda per a “demanar ajuda”

Fa un mes que ha eixit de la presó i no té on viure ni allotjar-se, cosa que li impedeix demanar ajudes socials

Un home es desvesteix davant de l’ajuntament d’Elda per a “demanar ajuda” / Valle de Elda

Un home ha pujat aquest dimecres a migdia a un fanal davant les portes de l’ajuntament d’Elda (Vinalopó Mitjà) i s’ha abaixat els calçotets per a exigir una solució a la seua situació d'habitatge. Després de 31 anys en presó, l'home explica que no té on allotjar-se ni on viure, i que no pot demanar ajudes socials perquè per a fer-ho necessita un allotjament fix.

Fonts de l’Ajuntament afirmen que aquest dimarts ja va acudir a les dependències municipals per a demanar ajuda i que li van oferir quedar-se en un hotel de la localitat durant una setmana, mentre trobava algun lloc per viure. Ell es va negar i va intentar registrar-se en un habitatge al qual no pot accedir perquè té diverses ordes d’allunyament. 

Diversos agents de la Policia Local han acudit al lloc dels fets i després d’uns minuts de conversa han aconseguit calmar-lo i que baixara del fanal i es vestira. Han intentat raonar amb ell perquè demanara ajuda pels canals pertinents, però ha afirmat que no pot fer res més i que en Serveis Socials no l’escolten.

També et pot interessar

stats