Un home amb problemes psiquiàtrics s'atrinxera a casa dels pares a Albal

Els agents forcen l'entrada i troben l'home, amb un brot psicòtic, molt agressiu i una arma blanca a la mà. Ha sigut ingressat en la unitat de psiquiatria de l'hospital La Fe

Els cossos de seguretat troben l'home atrintxerat, amb un brot psicòtic, a Albal

Un home de 39 anys, amb antecedents mèdics i problemes psiquiàtrics, es va atrinxerar la vesprada del dijous a casa de sos pares i els va amenaçar amb una arma blanca. Els progenitors són d'avançada edat i el pare té problemes greus de mobilitat.

Fins a l'immoble es va desplaçar la Policia Local, la Guàrdia Civil, els serveis sanitaris i una dotació de bombers, que va haver d'ajudar a obrir la porta per a accedir a l'habitatge situat al carrer Sant Roc.

La negativitat a obrir la casa per voluntat pròpia, després de negociar durant diverses hores amb ell, va motivar l'entrada forçosa. Els efectius van trobar un home amb un brot psicòtic, en estat molt agressiu, amb l'arma blanca a la mà i que es resistia a la reducció per part dels agents.

El jove ha sigut ingressat en la unitat de psiquiatria de l'hospital La Fe de València i els pares no han necessitat ser atesos pels sanitaris.

També et pot interessar