Un home es pega foc davant del consolat del Marroc a Madrid

Alguns dels presents han corregut darrere d'ell i li han llevat la roba en flames, mentre que altres han apagat el foc amb un extintor 

Imatge d'arxiu del Consolat del Marroc a Madrid
Imatge d'arxiu del consolat del Marroc a Madrid / Javier Lizón (Efe)

Un home d'origen marroquí de 45 anys s'ha pegat foc aquest dimarts al matí a les portes del Consolat General del Marroc a Madrid, del qual acabava d'eixir visiblement enfadat, segons les declaracions de diversos testimonis presents en el moment dels fets.

Els fets han ocorregut al voltant de les 12:00 hores a les portes de la seu del citat consolat, segons ha informat la Policia Municipal de Madrid. Diverses persones que han presenciat els fets han telefonat al 112 per a alertar que un home, després d'eixir del consolat, ha tret de l'abric un pot de plàstic i s'ha ruixat el líquid que contenia. A continuació s'ha acostat la flama d'un encenedor amb la intenció de pegar-se foc.

Alguns dels presents han corregut darrere d'ell i li han llevat la roba en flames, mentre que un altre dels testimonis li ha apuntat amb un extintor, amb el qual ha apagat el foc.

Al lloc s'han desplaçat els facultatius de Samur-Protecció Civil, que han atés la víctima amb greus cremades en el 25% del cos. Després l'han traslladat a la unitat de cremats de l'Hospital La Paz amb pronòstic greu.

També et pot interessar

stats