Un home mort i un altre ferit en l'accident entre dos camions a l'AP7 al pas per Sagunt

L'accident, que s'ha produït de matinada, ha obligat a tallar dos carrils i ha causat fins a dotze quilòmetres de retencions

En imatge, les cues a l'AP7 que reflecteixen les càmeres de la DGT
En imatge, les cues a l'AP7 que reflecteixen les càmeres de la DGT / DGT

Un camioner ha mort i un altre ha resultat ferit després de col·lidir els dos vehicles en l'AP-7 a l'altura de Sagunt (Camp de Morvedre), segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

L'accident s'ha registrat vora les dues de la matinada en el punt quilomètric 475 de l'autopista quan, segons les primeres investigacions, un dels camions ha bolcat i l'altre no l'ha pogut evitar. 

Fins al lloc dels fets s'ha desplaçat una unitat del SAMU i una altra de SVB que han certificat la mort d'un dels condutors i han atés l'altre de policontusiones. El ferit, de 46 anys, ha sigut traslladat a l'Hospital de Sagunt.

El sinistre ha obligat a tallar dos carrils de la via i això ha provocat fins a dotze quilòmetres de retencions a primera hora del matí en sentit cap a Barcelona. A les 9:45 hores s'han oberts tant els carrils central i esquerre, mentre que continuava tancat el dret, la quan cosa manté encara l'embús. 

També et pot interessar

stats