Un home mort i dos ferits en l'incendi d'una vivenda a Oriola

El foc s'ha iniciat vora les 06:50 hores en un edifici del carrer d’Oriola.

Una atenció sanitària en una imatge d'arxiu
Una atenció sanitària en una imatge d'arxiu / CICU

Un home de 34 anys ha mort a primera hora d'aquest dilluns per cremades i dos més, de 61 i 23, han hagut de ser atesos per inhalació de fum en l'incendi registrat en un edifici de vivendes del carrer d’Oriola del municipi del mateix nom, a la comarca del Baix Segura.

La primera alerta pel foc s'ha produït a les 06:50 hores i ha motivat el desplaçament d'una unitat del SAMU i una altra del servei vital bàsic, segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències.  

L'equip mèdic del SAMU ha confirmat la defunció de l'home de 34 anys per cremades i ha assistit les dues persones ferides per inhalació de fum, a les quals han traslladat a l'Hospital del Baix Segura.

Un home mort en un incendi a Madrid

També aquest matí de dilluns, un home de 53 anys i els seus dos gossos han perdut la vida en un altre incendi en un edifici de Madrid.

El foc s'ha originat vora les 10:15 hores al dormitori la vivenda de la víctima, en l'octava planta de la finca. A pesar dels intents de reanimació durant 40 minuts els sanitaris no han pogut salvar la vida de l'home, que es trobava en parada cardiorespiratòria i patia cremades múltiples i una intoxicació pel fum.

La víctima compartia l'habitatge amb sa mare, una dona de 83 anys, que es trobava al carrer en el moment del sinistre i ha rebut assistència per una crisi d'ansietat. 

També et pot interessar

stats