Un home mort a Carcaixent eleva a tres les víctimes pel temporal

S'ha localitzat sa i estalvi l'home desaparegut a Morella, però encara es busca el veí de la Nucia a qui l'aigua va arrossegar.

Dispositiu de búsqueda dels bombers de Castelló
Dispositiu de búsqueda dels bombers de Castelló / CPBC

Un home mort a Carcaixent (Ribera Alta) ha elevat a tres les víctimes pel temporal a la Comunitat Valenciana. L’Ajuntament ha informat que s’investiguen les causes de la mort de l'home, que vivia al carrer, i no presentava senyals de violència. Tot apunta que ha mort per hipotèrmia.

Per tant, es tractaria de la mateixa causa de mort que les altres dues víctimes mortals pel pas de Gloria. La dona de Gandia de 54 anys, que també dormia en un parc, i el veí de Moixent que van trobar estés a terra, damunt de la neu, prop de sa casa. 

A més, a la Marina Baixa, busquen un home de 67 anys, veí de la Nucia, de qui no se sap res des que va eixir de casa dimarts de vesprada. Ahir els bussos de la Guàrdia Civil van localitzar el cotxe en una zona inundable entre Callosa d'en Sarrià i Altea però dins del vehicle, que estava submergit, no hi estava el desaparegut.

D’altra banda, l'home desaparegut a Morella ha sigut localitzat sa i estalvi. Els bombers del Consorci de Castelló han aconseguit accedir a dues masies aïllades i en una l'han trobat. S'havia donat la veu d'alarma perquè no se sabia res d'ell des que havia eixit a veure el ramat. De fet, els bombers ja havien intervingut en el rescat d'un familiar que es va accidentar quan havia eixit a buscar-lo.

També et pot interessar

stats