Un home mor a l’Alfàs del Pi en caure a una bassa de reg per a salvar els gossos

La seua va donar la veu d’alarma després que l’home, de 61 anys, no va tornar al domicili.

Imatge d'arxiu.
Imatge d'arxiu.

Un home de 61 anys ha mort a l’Alfàs del Pi (Marina Baixa) després de caure dins d’una bassa quan tractava d’ajudar els seus dos gossos, que ja estaven dins l’aigua. Dues dones que passaven per la zona van rescatar els gossos però no van veure l’home. Hores després, la seua dona va avisar la policia que aquest no havia tornat al domicili.

L’home havia eixit a passejar amb els seus gossos quan aquests van caure a una bassa de reg que es troba al costat d’un dels camps de futbol del poliesportiu de la localitat i no aconseguien eixir. El seu amo, que caminava amb dues crosses, va tractar de rescatar als animals, però va esvarar i va caure dins.

Una vegada rebuda la veu d’alarma, la policia local va iniciar la cerca i va localitzar les crosses de l’home al costat de la bassa, cosa que va facilitar que el trobaren poc després. En els informes policials s’indica que la bassa es trobava tancada, correctament barrada i perimetrada, per la qual cosa tot apunta al fet que l’accés a aquesta va ser “un error de la víctima”, indiquen.

També et pot interessar

stats