Un home mor d’un infart després de ser reduït per la Guàrdia Civil a la caserna de Llombai

L’home va entrar amenaçant els agents amb un ganivet a la mà, després d’haver discutit amb un veí

Un vehicle de la Guàrdia Civil, en arxiu
Un vehicle de la Guàrdia Civil, en una imatge d'arxiu / Guàrdia Civil

Un home de 42 anys s'ha desmaiat i ha mort en ser detingut per la Guàrdia Civil a la caserna de Llombai (Ribera Alta), després d'haver accedit a les instal·lacions amb un ganivet perseguint i amenaçant dues persones i els agents que allí es trobaven.

Segons fonts del cos de seguretat, els fets van ocórrer cap a les 22:00 hores del divendres quan una parella de 65 i 70 anys va entrar en la caserna de la Guàrdia Civil de Llombai demanant socors perquè algú els estava perseguia amb un ganivet. Tot seguit l'home va irrompre en les dependències amenaçant tot els que allí s'hi trobaven amb una actitud "agressiva i amenaçadora".

Quan els agents el van detindre es va esvanir. Van tractar de reanimar-ho i van telefonar al 112, que únicament va poder certificar la mort, les causes de la qual determinarà l'autòpsia, segons ha indicat la Guàrdia Civil.

Des de l'Associació Unificada de Guàrdies Civils (AUGC) de València han indicat que l'home ha mort per causes naturals i han assenyalat que estan "farts d'exigir que per seguretat no pot haver-hi un agent sol".

També et pot interessar

stats