Un home mata els pares i se suïcida a Barcelona

Els Mossos han localitzat el cos de la mare a l'interior d'un pis amb indicis de criminalitat. Una hora més tard, a Molins de Rei, han trobat el cos del pare amb signes de violència i el del fill, que s'hauria suïcidat

Domicili de Barcelona on han trobat a la mare morta
Domicili de Barcelona on han trobat el cos de la mare / Marta Pérez (EFE)

Un home ha matat presumptivament a sa mare i son pare, tots dos d'edat avançada, en sengles domicilis de Barcelona i de Molins de Rei, i s'ha suïcidat.

Els Mossos d'Esquadra estan investigant la mort d'un matrimoni i la possible autoria per part del seu fill, qui després s'ha llevat la vida a Barcelona.

Al voltant de les deu del matí, agents de la policia catalana s'han dirigit al districte de Sant Martí, on han localitzat el cos sense vida d'una dona a l'interior d'un pis amb indicis de criminalitat, segons un comunicat.

Una hora més tard, a Molins de Rei, s'han localitzat dos cossos: el d'un home que presentava signes de violència i el d'un altre, el fill del matrimoni, que "podria tindre relació amb l'autoria dels fets i que presumptament s'hauria suïcidat".

Els agents estan tractant d'esclarir els fets, mentre que l'autoritat judicial ha decretat el secret d'actuacions. A més, el Jutjat d'Instrucció núm. 30 de Barcelona, en funcions de guàrdia d'incidències, està investigant la mort violenta d'aquestes tres persones de la mateixa família.

També et pot interessar

stats