Un home mata la seua filla de tres anys i després se suïcida a Madrid

El nombre de menors assassinats per violència vicària enguany ascendeix a set

Un cotxe de la Policia Nacional, en una imatge d'arxiu
Un cotxe de la Policia Nacional, en una imatge d'arxiu / CNP

La Policia Nacional investiga la mort d'una menor de tres anys, assassinada presumptament aquest dijous per son pare, que posteriorment es va suïcidar al seu domicili en el districte Centre de Madrid, segons han confirmat fonts de la investigació.

La mare va ser la que va avisar aquest dijous sobre les nou i quart de la nit, ja que va veure llum a la casa, però no localitzava el pare.

Els agents de Policia Nacional van acudir al domicili i van trobar el cadàver del pare, un home de 47 anys, i de la xiqueta de tres anys. La principal hipòtesi apunta al fet que l'home hauria matat la menor per a després suïcidar-se.

Fins al lloc dels fets es van desplaçar agents de Seguretat Ciutadana, del Grup de Delictes Violents de la Policia Científica i d'Homicidis per a procedir a la investigació. Així mateix, l'equip de psicòlegs del Summa 112 van atendre la mare de la menor i la iaia que estaven en el lloc.

El nombre de menors assassinats per violència vicària enguany ascendeix a set (44 des de 2013, quan es van començar a recopilar dades). 28 menors més han quedat orfes per crims masclistes durant 2021 (334 des de 2013).

El 016 és el telèfon d'atenció a víctimes de la violència de gènere. Està operatiu les 24 hores del dia, en 52 idiomes diferents, és gratuït i no deixa rastre en la factura, però ha d'esborrar-se de la llista de telefonades. Les dones maltractades també tenen disponible el correu 016-online@mscbs.es i poden accedir a un servei psicològic immediat que es presta via missatgeria instantània (WhatsApp) a través dels telèfons 682 916 136 i 682 508 507.

També et pot interessar

stats