Un home mata la seua exparella a Lleó

Es tracta de la setena víctima de la violència masclista a Espanya en 2021

Un home mata  la seua exparella a Lleó
Un home mata la seua exparella a Lleó / À Punt NTC

Un home de 28 anys ha assassinat la seua exparella, de 36 anys, a la localitat de Mansilla de las Mulas, a Lleó. L'assassinat es va produir la nit de diumenge. L'home, que està detingut, ha confessat el crim, segons ha assegurat aquest dilluns la ministra d'Igualtat, Irene Montero, que ha denunciat la "violència masclista estructural" i ha traslladat el seu condol a la família de la víctima.

També el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha lamentat en el seu compte de Twitter l'assassinat d'aquesta dona, la setena víctima de violència masclista d'enguany.

La delegació del govern contra la violència de gènere ha confirmat aquesta vesprada la naturalesa masclista de l'assassinat. Segons ha apuntat, la dona no tenia fills menors i no existien denúncies prèvies per violència de gènere en la parella.

Hores abans, l'Ajuntament de Mansillas de las Mulas havia anunciat que decretava diversos dies de dol i que estudiava un acte de repulsa pel que ja se sospitava que era un nou cas de violència masclista. La víctima era molt estimada a la localitat, segons ha explicat l'alcalde d'aquesta localitat situada a vint quilòmetres de la capital lleonesa.

També et pot interessar

stats