Un home mata la seua dona a Estepona

L’home ha sigut detingut i està ingressat en un centre hospitalari després de provocar-se lesions.

Un home mata la seua dona a Estepona
Un home mata la seua dona a Estepona

Un home de 58 anys ha matat a punyalades la seua dona que en tenia 55 a Estepona (Màlaga), en presència del fill d’aquesta.

L’home es troba detingut i està ingressat en un centre hospitalari després de provocar-se lesions. Així mateix, segons han precisat les fonts no consten denúncies prèvies de maltractaments.

L’Ajuntament d’Estepona ha decretat tres dies de dol oficial. L’alcalde de la localitat, José María García Urbano, ha expressat la seua repulsa i consternació per l’assassinat, i ha traslladat el seu suport als familiars i amics de la víctima.

El 016 és el telèfon d’atenció a les víctimes de violència masclista. Ofereix atenció gratuïta les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any. Proporciona informació a les dones víctimes de violència de gènere i al seu entorn sobre què fer en cas de maltractament. La telefonada no apareix reflectida en la factura. Sí que queda registrada en el telèfon, però es pot eliminar des del mateix dispositiu. El Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat també posa a disposició de les víctimes a l’adreça electrònica: 016-online@msssi.es

També et pot interessar

stats