Un home mata la seua dona i després se suïcida a Aznalcóllar (Sevilla)

Segons els registres oficials, el nombre d’assassinats masclistes al 2020 s’eleva a 12, i a 1.045 des que n’hi ha registres.

Un home mata la seua dona i després se suïcida a Aznalcóllar (Sevilla)
Un home mata la seua dona i després se suïcida a Aznalcóllar (Sevilla)

Un home de 51 anys ha matat amb una escopeta la dona, de 43, i posteriorment s’ha suïcidat a Aznalcóllar (Sevilla). Segons han informat fonts de la Guàrdia Civil, aquest cas de violència de gènere va ocórrer al voltant de la mitjanit d’aquest dimarts a la vivenda de la parella, on trobaren els dos cadàvers amb ferides d’arma de foc.

Des de l’institut armat han assenyalat que no hi havia denúncies prèvies per maltractament ni cap orde d’allunyament. De la investigació, se n’encarreguen l’Equip de Dona-Menor (Emume), la Guàrdia Civil i la policia judicial de Sanlúcar la Mayor. La causa, la instruirà el jutjat número 3 d’aquesta localitat.

Segons els registres oficials, amb aquesta mort el nombre d’assassinats masclistes al 2020 puja a 12, i a 1.045 des que n’hi ha registres.

El 016 atén totes les víctimes de violència masclista les 24 hores del dia i en 51 idiomes. Una telefonada que no deixa rastre en la factura, encara que cal esborrar-la del registre de trucades del telèfon mòbil. Els menors també poden dirigir-se al telèfon de la Fundació ANAR, 900 20 20 10, i les persones que siguen testimonis d'alguna agressió han de telefonar al 112.

També et pot interessar

stats