Un home mata la seua dona d'un tret d'escopeta i després se suïcida a Pontevedra

A Estepona, un altre home ha assassinat la seua parella i després s’ha provocat lesions.

Un home mata la seua dona d\'un tret d\'escopeta i després se suïcida a Pontevedra
Un home mata la seua dona d'un tret d'escopeta i després se suïcida a Pontevedra

Un home de 46 anys ha assassinat amb una escopeta la seua dona, de 43, a Valga, a la província de Pontevedra.

El crim s’ha produït cap a les 15:00 hores a l'interior de l'habitatge en què residia la víctima i la germana, que ha trobat els cossos en anar a casa perquè el matrimoni no acudia a una cita. 

La dona tenia un tret en el pit, mentre que el seu marit tenia signes d'haver-se suïcidat disparant-se al cap presumptament amb la mateixa arma.

Precisament, aquest diumenge s’ha sabut que un altre home de 58 anys ha matat a punyalades la seua dona, que en tenia 55, a Estepona (Màlaga). 

El 016 és el telèfon d’atenció a les víctimes de violència masclista. Ofereix atenció gratuïta les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any. Proporciona informació a les dones víctimes de violència de gènere i al seu entorn sobre què fer en cas de maltractament. La telefonada no apareix reflectida en la factura. Sí que queda registrada en el telèfon, però es pot eliminar des del mateix dispositiu. El Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat també posa a disposició de les víctimes l’adreça electrònica 016-online@msssi.es

També et pot interessar

stats