Un home mata la seua cunyada i fereix dues dones més a Aranjuez

L'home va disparar des de la finestra d'una casa a les víctimes, que es trobaven al carrer.

Un home mata la seua cunyada i fereix dues dones més a Aranjuez
Un home mata la seua cunyada i fereix dues dones més a Aranjuez

Un home va matar la seua cunyada, de 35 anys, i ha ferit una altra cunyada i una dona més, que es troben en estat crític, en un tiroteig a Aranjuez. El presumpte agressor va disparar des de la finestra d'una casa al carrer, on es trobaven les tres dones. Les fonts de la investigació apunten a una batussa familiar com a origen del succés i un possible mòbil sentimental. L'home, després de disparar, es va atrinxerar a la vivenda fins que es va entregar a la Policia i va ser detingut.

Una unitat de la Policia Nacional ha estat tota la nit al lloc dels fets per a garantir que no hi havia cap incident. El succés es va produir al carrer de Victoria Kamhi cap a les deu de la nit, quan va ser alertat el Centre Coordinador d'Emergències Comunitat de Madrid, 112, que va mobilitzar la Policia Nacional, la policia local i el Servei d'Urgència Mèdica de Madrid (SUMMA 112). 

Quan hi van arribar, les assistències sanitàries van trobar una dona de 35 anys a terra i amb un tret en el pit. Després de practicar-li maniobres de reanimació cardiopulmonar durant uns 40 minuts, només van poder confirmar la seua mort. Les dues ferides, una dona de 50 anys, que presenta un tret a la cama esquerra, i una altra més jove, es troben hospitalitzades.

També et pot interessar

stats