Un home mata la parella a Tenerife en el Dia contra la Violència Masclista

L'assassí, que convivia amb ella, ha estat detingut per la Guàrdia Civil.

Un home mata la parella a Tenerife en el Dia contra la Violència Masclista
Un home mata la parella a Tenerife en el Dia contra la Violència Masclista
25 de novembre 2019 - 13:21

Una dona de 26 anys ha mort aquesta matinada a mans de la seua parella a San Isidro, que pertany al municipi de Granadilla de Abona, a Tenerife, segons han indicat fonts de la Guàrdia Civil.

La delegació del govern espanyol per a la Violència de Gènere ha informat que la mort de la dona és un cas de violència masclista, amb el que ja són 52 les dones assassinades enguany a les mans de les seues parelles o exparelles.

La víctima, segons es recull en el registre, no tenia ni filles ni fills menors d'edat i no existien denúncies prèvies per violència de gènere de la víctima cap al presumpte agressor.

L'assassí de la dona té 29 anys i ja ha sigut detingut i posat a disposició judicial. Pel que sembla, el suposat autor del crim l’han trobat en l’habitatge amb talls a les mans.

Els fets s’han produït entre les 4 i les 5 de la matinada, encara que la investigació haurà d’indagar en què ha ocorregut i situar el moment en què s’han produït els fets.

La jove, presumptament assassinada en la matinada del dia en què se celebra el dia contra la violència masclista, elevaria, si es confirma, a 52 les dones mortes a Espanya des que ha començat el 2019.

També et pot interessar

stats