Un home mata la parella de 29 anys i la filla de 6 a Móstoles

El presumpte assassí, que va avisar del crim a diversos coneguts i després va intentar suïcidar-se, està hospitalitzat en estat greu

Un dispositiu del SUMMA 112 en el lloc dels fets, a Móstoles
Un dispositiu del SUMMA 112 en el lloc dels fets, a Móstoles / Efe

Un home de 39 anys ha matat presumptament amb una arma blanca la parella, una dona de 29 anys, i la filla dels dos, de 6, a la localitat madrilenya de Móstoles, segons ha informat Emergències 112 de la Comunitat de Madrid. Després del doble assassinat, que les autoritats investiguen com un nou crim masclista, el suposat agressor s'ha intentat suïcidar, sense èxit. Es troba hospitalitzat en greu estat. Ha sigut ell mateix qui ha avisat diversos coneguts del que havia fet.

El succés ha tingut lloc en un habitatge ubicat en l'avinguda Olímpica de Móstoles. Fonts dels serveis d'emergències han informat Efe que l'avís va entrar a les 22:03 hores del diumenge a través de terceres persones que s'havien presentat en la vivenda "alarmades" poc després que l'agressor els fera saber el que havia passat. Com que no van aconseguir que els obrira la porta, avisaren immediatament els serveis d'emergències i es va activar l'alerta.

Quan van arribar al lloc dels fets, els efectius del SUMMA112 només pogueren confirmar la mort de les dues víctimes, que podrien fer diverses hores que estaven sense vida. També estabilitzaren el presumpte assassí, que té ferides per incisió al tòrax, coll i cames. Després el traslladaren en estat greu a l'hospital Puerta de Hierro de Majadahonda. Les fonts no han precisat més dades sobre aquest individu.

La Policia Nacional s'ha fet càrrec de la investigació d'aquest nou crim de violència masclista. Amb aquest cas, la xifra de dones assassinades per violència de gènere a Espanya puja a 37 el 2022 i a 1.167 des del 2003, quan començaren a registrar-se.

L'alcaldessa de Móstoles, Noelia Posse, ha condemnat els fets i ha convocat aquest dilluns una junta extraordinària de portaveus a l'Ajuntament per a decretar tres dies de dol oficial. 

També et pot interessar

stats