Un home mata l'exparella a Posadas (Còrdova) i intenta suïcidar-se després

La delegació del govern espanyol contra la Violència de Gènere ha confirmat que és un cas de violència masclista,

Un home mata l\'exparella a Posadas (Còrdova) i intenta suïcidar-se després
Un home mata l'exparella a Posadas (Còrdova) i intenta suïcidar-se després

Un home ha assassinat una dona cap a les 12:30 hores d'aquest dilluns al domicili d'ella a Posadas (Còrdova) i després ha intentat llevar-se la vida sense èxit. L'agressor ha sigut evacuat a l'Hospital Universitari Reina Sofia, després de ser atés al lloc dels fets. Tot apunta que l'assassí és l'exparella de la víctima.

La delegació del govern espanyol contra la Violència de Gènere ha confirmat que l'assassinat d'aquesta dona és un cas de violència masclista, la qual cosa eleva a 14 el nombre de víctimes mortals en 2020, i a 1.047 des de 2003, quan es van començar a comptabilitzar.

Fonts pròximes al cas han indicat que existeixen testimonis del succés, per la qual cosa la investigació s'està duent a terme amb bastant celeritat.

El 016 atén totes les víctimes de violència masclista les 24 hores del dia i en 51 idiomes. Una telefonada que no deixa rastre en la factura, encara que cal esborrar-la del registre de trucades del telèfon mòbil. Els menors també poden dirigir-se al telèfon de la Fundació ANAR, 900 20 20 10, i les persones que siguen testimonis d'alguna agressió han de telefonar al 112.

També et pot interessar

stats