Un home mata el germà a Canals i després se suïcida

La Policia Judicial de Xàtiva està investigant els fets

Imatge de la zona pròxima on s'ha produït la mort dels dos germans, investigada com a fraticidi
Imatge de la zona pròxima on s'ha produït la mort dels dos germans, investigada com a fratricidi / À Punt NTC
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
12 d'abril 2022 - 17:53 Actualitzat: 13 d'abril 2022 - 08:00

La Guàrdia Civil investiga com a possible fratricidi la mort violenta de dos germans a Canals, a la Costera, segons ha confirmat À Punt Notícies. D'acord amb les primeres informacions, un home hauria matat el germà aquest dimarts i, posteriorment, s’ha suïcidat. Les mateixes fonts han afegit que, de moment, no es tenen més detalls d’aquest fet perquè la investigació es troba en una fase inicial. 

El succés s'ha originat al voltant de les 14 hores, quan una veïna del municipi ha avisat emergències perquè havia vist per la finestra d'un habitatge una persona penjada al pati interior de la casa. El 112 ha alertat la Policia Local, que s'ha personat a l'habitatge i, després de tocar el timbre i no obrir ningú, han tirat la porta avall i s'han trobat al pati interior el cadàver d'una persona que, pel que sembla, s'havia suïcidat, segons han explicat a Efe fonts d'aquest cos.

Els agents han revisat l'habitatge i, en una de les habitacions, s'han descobert el cadàver d'un altre home. Per això han avisat la Policia Judicial de Xàtiva, que està investigant els fets. El forense està examinant els cossos per a determinar les causes exactes de les morts.

Els morts són dos germans de 46 i 49 anys que, pel que sembla, estaven en tractament per problemes psiquiàtrics i vivien a soles en aquesta casa del centre del municipi. Segons fonts de la Guàrdia Civil, tenien un altre germà que es va suïcidar el 31 de gener del 2020 i que també tenia trastorns psiquiàtrics.

Els especialistes remarquen que les morts per suïcidi mai tenen un únic detonant, sinó que són el resultat de factors psicològics, biològics i socials que tenen tractament. Les persones amb conductes suïcides i els seus afins poden rebre ajuda les 24 hores telefonant al 112 o contactant amb el Telèfon de l'Esperança (717 00 37 17).

També et pot interessar

stats