Un home mata el fill al Cabanyal després d'una baralla

La víctima, de 21 anys, tenia en vigor una orde d'allunyament del pare, de 52 anys, que està detingut en dependències policials

Comissaria de Policia València-Marítim situada en el barri del Cabanyal-el Canyamelar, en una imatge d'arxiu
Comissaria de Policia València-Marítim situada al barri del Cabanyal-Canyamelar, en una imatge d'arxiu / Google Maps

Agents de la Policia Nacional han detingut un home acusat de matar el fill després d'una discussió en un habitatge del barri valencià del Cabanyal. La víctima tenia en vigor una orde d'allunyament del pare.

El succés ha tingut lloc aquest diumenge passat, sobre la una de la matinada, després d'una baralla entre l'arrestat, de 52 anys, i el fill, de 21. En un moment de la discussió, l'home ha agredit violentament el fill i, com a conseqüència, aquest ha mort.

Fins al lloc dels fets s'ha traslladat la Policia Nacional i una ambulància del SAMU, després que la mare ha avisat els serveis d'emergència. Quan han arribat, els agents han comprovat que el jove havia mort.

El pare està detingut aquest dilluns en dependències policials i el cadàver ha sigut traslladat a l'Institut de Medicina Legal de València per a practicar-li l'autòpsia i determinar les causes de la mort.

També et pot interessar

stats