Un home mata d'un tir una dona mentre manipulava una arma a Vilanova de Castelló

El presumpte assassí, que assegura que va ser un accident, està detingut i passarà en breu a disposició judicial.

Un home mata d'un tir una dona mentre manipulava una arma a Vilanova de Castelló
Un home mata d'un tir una dona mentre manipulava una arma a Vilanova de Castelló

Una dona de 37 anys ha mort a l'Hospital La Fe de València després de rebre un tir al cap efectuat presumptament per la parella sentimental a Vilanova de Castelló (Ribera Alta). La víctima estava ingressada des de la matinada d'aquest dissabte. L'home, que va ser detingut per la policia, assegura que l'arma se li va disparar de manera accidental mentre la manipulava en la vivenda que compartien els dos, i passarà a disposició judicial pròximament. Se l'acusa d'un delicte d'assassinat amb les circumstàncies agreujants de parentesc i comés per raons de gènere.

Si es confirma, seria la segona víctima mortal de violència masclista en la Comunitat Valenciana, després de la mort d'Alina M. a Moraira a finals de febrer, la dona que va a aparéixer degollada en uns contenidors del municipi i que ha deixat orfe un xiquet de 14 anys. En el còmput a Espanya, aquesta seria la víctima mortal que fa quinze.

La Guàrdia Civil va detindre el presumpte autor dels fets la matinada de dissabte, al xalet on vivien els dos com a ocupes. La dona havia rebut un tir al cap i va ser traslladada en estat crític a l'hospital La Fe de València. Tenia dos fills d'una anterior relació.

Des de feia dos anys convivia amb el detingut, un jove de Xàtiva amb antecedents. Va ser ell qui va alertar els agents del que havia ocorregut i va declarar que se li havia disparat accidentalment una arma que havia trobat i que estava manipulant. No hi havia denúncies prèvies.

El 016 és el telèfon gratuït d'atenció a les víctimes de la violència de gènere. No deixa rastre en les factures però s'ha d'esborrar de la llista de telefonades.

També et pot interessar

stats