Presó provisional sense fiança per a l'home que va pegar una pallissa a la seua veïna al Port de Sagunt

La víctima, de 68 anys, està ingressada en l'UCI molt greu després que la intervingueren d'urgència

Els agents han traslladat al pressumpte agressor aquest dijous al jutjat de guàrdia de Sagunt
Els agents han traslladat al presumpte agressor aquest dijous al jutjat de guàrdia de Sagunt / À Punt NTC

El jutjat d'instrucció número 1 de Sagunt, que està aquest dijous de guàrdia, ha acordat la presó provisional comunicada i sense fiança per a l'home, que queda investigat en una causa oberta per un delicte d'homicidi en grau de temptativa.

La dona, veïna del Port de Sagunt, està ingressada molt greu a l'Hospital Clínic de València després de la brutal pallissa que li ha pegat un veí. Aquest home es queixava del soroll que feia la dona, va tocar-li a la porta i sense més ni més va començar a colpejar-la.

La dona de 68 anys, va rebre un fort colp contra terra que li ha provocat una fractura cranial. Després d'aquesta violenta agressió, està molt greu i es troba hospitalitzada en estat crític. La víctima està ingressada en l'UCI després d'haver sigut intervinguda d'urgència.

El succés va ocórrer aquest dimarts a la vesprada. Un veí, de 52 anys, d'una finca del barri de Churruca va agredir la seua veïna Antonia Ortega, a la qual coneixia des de feia anys, per uns suposats sorolls que li resultaven molestos.

El veí del primer pis es va barallar amb la veïna del segon i la va espentar. Poc després, va tornar a pujar, molest pel soroll que presumptament feia la dona, per a protestar. En aquesta ocasió, només obrir la porta, l'home li va pegar punyades fins a provocar-li a la víctima una fractura cranioencefàlica.

Una veïna telefonar al 112 per a alertar-los i els agents de la Policia Nacional va descobrir en el lloc dels fets a la dona tirada en terra i al seu presumpte agressor al seu costat.

L'agressor, Jorge Carretero, un veí problemàtic a la finca, ha sigut detingut per un presumpte delicte d'homicidi en grau de temptativa. Ell nega els fets, però els investigadors l'han traslladat aquest dijous al jutjat de guàrdia de Sagunt qui determinarà si ingressa o no a presó.

També et pot interessar

stats