Un home investigat a València per la tinença il·legal de 27 tortugues

La Guàrdia Civil ha traslladat els animals, que pertanyen a dues espècies protegides, a un centre de recuperació de fauna salvatge

Un home investigat per tindre 27 tortugues en el seu domicili de València
24 de gener 2023 - 11:34

La Guàrdia Civil investiga un home de 38 anys com a presumpte responsable de posseir il·legalment 27 tortugues al seu domicili de València. Els espècimens, 25 tortugues mores (Testudo graeca) i altres dues d'esperons africana (Centrochelys sulcata), estan inclosos en el Llistat nacional d'espècies silvestres en règim de protecció especial i del catàleg espanyol d'espècies amenaçades.

Els agents del Servei de Protecció a la Naturalesa de la Guàrdia Civil van localitzar els animals després d'iniciar una investigació emmarcada en el Pla d'Acció Espanyol de Lluita contra el Trànsit d'Espècies Silvestres. 

Els agents van sol·licitar al propietari del domicili la documentació necessària per a la possessió de les tortugues, però mancava de les autoritzacions. Per això, la Guàrdia Civil va intervindre els espècimens i els va traslladar al Centre de Recuperació de Fauna Salvatge del Saler, a València, per a la seua identificació i cures.

També et pot interessar

stats