Un home fereix amb un ganivet l’exparella i l’exsogra a Dénia

El Consell de les Dones de Dénia ha convocat una concentració silenciosa a l’Ajuntament de la ciutat.

Un home fereix amb un ganivet l’exparella i l’exsogra a Dénia

Un home de 32 anys ha ferit amb un ganivet l’exparella sentimental i la mare d'aquesta a Dénia (Marina Alta) aquesta matinada. Després ha intentat suïcidar-se ingerint una gran quantitat de salfumant.

Tant les dues dones com el presumpte agressor d'aquest suposat episodi de violència masclista han sigut traslladats a un centre sanitari i, en principi, estan els tres fora de perill.

Els fets van ocórrer anit poc després de les 4:00 hores quan l'home va entrar per la finestra en la vivenda de l’exparella sentimental, quan aquesta no estava a casa. L'home es va amagar davall del llit de la víctima, que va arribar poc després amb la mare.

Aleshores, el presumpte agressor va eixir de l'amagatall i, amb un ganivet, va intentar apunyalar les dues dones, que van patir ferides considerades "de defensa" als braços i omòplats.

Les forces de seguretat i la Policia Nacional van activar un dispositiu de cerca del presumpte agressor, que poc després el va localitzar a sa casa, on s'havia intentat suïcidar ingerint una important quantitat de salfumant.

El Consell de les Dones de Dénia ha convocat una concentració silenciosa a les 19:00 hores a l’ajuntament de la ciutat en repulsa per l'agressió masclista. El consistori ha expressat el rebuig ferm d'aquests actes de barbàrie i la solidaritat amb les víctimes.

També et pot interessar

stats