Un home fereix a ganivetades la dona a Valladolid i després se suïcida

L’agressió ha tingut lloc en la vivenda que compartien i on es trobaven els dos fills de dos anys de la parella.

Un home fereix a ganivetades la dona a Valladolid i després se suïcida
Un home fereix a ganivetades la dona a Valladolid i després se suïcida

Un home de 48 anys ha agredit amb una arma blanca la seua dona, de 39 anys, en una vivenda del barri de Parquesol, a Valladolid. L’agressor ha mort en el lloc dels fets després d’autolesionar-se amb el ganivet mateix, i la víctima ha resultat amb ferides lleus.

El succés ha tingut lloc vora les tres i mitja de la matinada, quan una telefonada al 016, el telèfon habilitat per a les dones maltractades, ha alertat al centre d’emergències 112 d’una agressió a l’interior d’un habitatge. En el lloc dels fets, el personal de sanitat ha confirmat la mort de l’home, i ha traslladat la dona a l’hospital.

Els fills de la parella, dos xiquets de tres anys, es trobaven en el domicili en el moment de l’agressió. La dona ha necessitat atenció psicològica i ja ha sigut donada d’alta després que la curaren de ferides superficials en el coll.

La Policia investiga els fet que, segons les primeres investigacions, podria estar motivats per una baralla conjugal.

El 016 atén totes les víctimes de violència masclista les 24 hores del dia i en 51 idiomes. La telefonada no deixa rastre en la factura, encara que cal esborrar-la del registre de trucades del telèfon mòbil. Els menors també poden dirigir-se al telèfon de la Fundació Anar, 900 20 20 10, i les persones que siguen testimonis d’alguna agressió han de telefonar al 112.

També et pot interessar

stats