Un veí d'Albal salva una xiqueta de dos anys que penjava d’una finestra en un tercer pis

Gràcies a la seua valentia tot es va quedar en un bon sobresalt, i la mare afirma que li faltarà vida per a agrair-li-ho

La mare de la xiqueta s'abraça amb força a Francisco / À Punt NTC

Francisco Martínez, veí d’Albal (Horta Sud), va salvar una xiqueta de dos anys que penjava d’una finestra, situada en un tercer pis, amb ajuda d’un policia local. La mare de la criatura encara no sap com donar-li les gràcies. 

El passat dilluns, Francisco, que és faller, va veure que la xiqueta s'abocava per la finestra de casa. Ell es dirigia l'ofrena i no va dubtar a córrer a salvar-la. Amb l’ajuda d'un policia local va obrir la porta del pati de l’edifici on estava la vivenda, i mentre l’agent pujada a l’últim pis per si la podia rescatar des de dalt, Francisco va veure una bombona de butà al replanell i no s’ho va pensar dues vegades: va rebentar la porta de la casa on estava la xiqueta i va entrar corrents.

Segons ha relatat a À Punt NTC, la casa estava a fosques, però al fons va veure una mica de claror procedent de la finestra oberta per on la criatura havia eixit. “Vaig anar corrents, la vaig agafar i la vaig entrar dins”, relata. La xiqueta se li va abraçar plorant perquè estava molt espantada després d’haver aguantat diversos minuts agafada a la finestra, però gràcies a la valentia de Francisco, tot es va quedar en un esglai.

Plorant se li ha abraçat també la mare de la xiqueta, que ha arribat justament mentre À Punt entrevistava Francisco. La dona, molt commoguda, ha dit a À Punt que encara no es creu el que ha passat i que fa dos dies que no dorm perquè encara segueix en xoc. “Em faltarà vida per a agrair-li-ho”, ha assegurat. 

També et pot interessar

stats