Un home detingut per facturar dues maletes amb més de 20 quilos de marihuana

El jutjat d'instrucció número 2 d'Elx ha decretat el seu ingrés en presó provisional, comunicada i sense fiança.

Partida de marihuana requisada per la Guàrdia Civil a l'aeroport d'Alacant-Elx
Partida de marihuana requisada per la Guàrdia Civil a l'aeroport d'Alacant-Elx

La Guàrdia Civil ha detingut un home britànic de 36 anys després de facturar dues maletes amb més de 20 quilos de marihuana a l'aeroport d'Alacant-Elx. La partida hauria aconseguit un valor en el mercat de més de 100.000 euros.

L'home, que pretenia embarcar en un avió amb destinació a Eindhoven, als Països Baixos, ha sigut acusat d'un delicte contra la salut pública. El jutjat d'instrucció número 2 d'Elx ha decretat el seu ingrés en presó provisional, comunicada i sense fiança.

Els agents van trobar la droga mentre feien un control habitual en els vols comunitaris, que estan exempts de passar pel control de duanes. Van trobar 19 paquets de plàstic envasats al buit amb més de 20 quilos de marihuana a les dues maletes, una d'elles facturada en un altre vol amb destinació a Alemanya.

Tres detinguts a Alacant per distribuir cocaïna

D'altra banda, la Policia Nacional ha detingut a Alacant tres persones per, presumptament, distribuir cocaïna a la ciutat. Els agents van trobar diferents embolcalls de droga amagats darrere d'un penjador clavat a la paret de l'establiment que gestionava un d'ells.

També et pot interessar

stats