Un home demana matrimoni a la parella en un supermercat

L'estudiantina ha sorprés la dona mentre treballava

L'home s'agenolla mentre ella s'emociona

Hem vist moltíssimes vegades peticions de mà per sorpresa en pel·lícules i sèries de televisió. Però sovint traspassen les pantalles. L'últim exemple l'hem vist enmig d'un supermercat, mentre una dona que treballa a la secció de perfumeria s'ha vist sorpresa per la parella. L’home, acompanyat per una estudiantina, s'ha agenollat i entre els aplaudiments i la sorpresa ha demanat matrimoni a la treballadora. El vídeo s'ha fet viral en les xarxes socials. 

Enmig d’una competició esportiva, davall de l’aigua o fins i tot en paracaigudes: escenaris que ja hem vist per a fer una petició de matrimoni de la manera més original. L’última que s’ha fet viral ha tingut lloc en un supermercat. Un gest romàntic, però no apte per als més vergonyosos.

Al carrer trobem diverses opinions, hi ha qui diria que sí, altres ho han vist “preciós”, algú ha afirmat que “hauria eixit corrent del Mercadona”, fins i tot hi ha qui ho valora en clau territorial quan afirma que “això no va amb les alacantines, però si eixe xic ha eixit viu i casat, és un miracle”.

D’anècdotes i peticions de mà atípiques, en tenim molts exemples. De demanar matrimoni en un parc d’atraccions o eixir d’un taüt disfressat de Darth Vader, com va sorprendre un xic de Múrcia la seua parella. Al remat el que importa no és el com, sinó que el final siga joiós.

També et pot interessar

stats