Un home confessa l'assassinat de la parella a Castellbisbal

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort de la dona després que el presumpte autor, ja detingut, s'entregara a la Policia Local.

Un home confessa l\'assassinat de la parella a Castellbisbal
Un home confessa l'assassinat de la parella a Castellbisbal

Els Mossos d'Esquadra investiguen l'assassinat d'una dona a Castellbisbal (Vallés Occidental), comés presumptament per la parella. L'home, de 52 anys, va presentar-se la nit de dijous a la comissaria de la Policia Local del municipi i va confessar que l'havia matat. Ha quedat detinguten dependències policials. 

Els agents trobaren la dona morta quan van desplaçar-se a l'habitatge en què residia, segons fonts policials. No existien antecendents judicials de violència entre la parella. Ara, els Mossos d'Esquadra investiguen les circumstàncies de la mort, però no han donat més detalls. Si es confirma el crim masclista, seria la víctima mortal número 51 per violència de génere a Espanya en 2019, i la 1.027 des del 2003.

Castellbisbal decreta tres dies de dol 

L'Ajuntament de Castellbisbal ha decretat tres dies de dol per l'assassinat, i les banderes de l'edifici onegen a mitja asta. També ha convocat una concentració de rebuig que tindrà lloc dilluns a les 18:00 hores a la plaça de l'Església.

El 016 atén totes les víctimes de violència masclista les 24 hores del dia i en 51 idiomes. Una telefonada que no deixa rastre en la factura, encara que cal esborrar-la del registre de trucades del telèfon mòbil. Els menors també poden dirigir-se al telèfon de la Fundació ANAR, 900 20 20 10, i les persones que siguen testimonis d'alguna agressió han de telefonar al 112.

També et pot interessar

stats