Un home cau al buit i mor quan intentava escapar d'un incendi a Oliva

La víctima, de 52 anys, es va precipitar des d'un tercer pis fugint del fum que es va propagar per tot l'habitatge

Lloc on han ocorregut els fets, a Oliva
Lloc on han ocorregut els fets, a Oliva / Núria Navarro

Un home de 52 anys ha mort després de caure al buit la passada nit a Oliva (Safor) quan intentava escapar de l'incendi que s'havia originat a sa casa. La víctima es va precipitar des d'un tercer pis d'un edifici del carrer Sant Carles i no ha pogut sobreviure a les lesions que va rebre per l'impacte.

Fins al lloc dels fets es van mobilitzar tres dotacions de bombers de Gandia i Oliva, i un sergent de Gandia, els quals van detectar que l'incendi afectava el menjador i que el fum s'havia propagat per tot l'habitatge. Allí no hi havia cap persona més, però durant els treballs d'extinció es van localitzar tres gats en el pis, dos morts i un que va poder ser rescatat amb vida. També es va rescatar el gos de l'habitatge de davant, que s'havia vist afectat pel fum.

Mentre un dels equips de bombers continuava amb els treballs d'extinció, un altre va prestar ajuda als mitjans del SAMU, que s'encarregaven de l'home en el lloc on havia caigut. Els bombers van situar l'afectat en un matalàs de buit i una llitera i el van dur fins a ambulància, que es va fer càrrec de l'afectat.

També et pot interessar

stats