Un home assassina la seua mare i la seua dona a Saragossa i se suïcida

L'home havia deixat una nota en què reconeixia les dues morts abans de llançar-se des del seu domicili al carrer.

Vista del portal on s'ha trobat el cos sense vida d'una dona de 92 anys assassinada a Saragossa
Vista del portal on s'ha trobat el cos sense vida d'una dona de 92 anys assassinada a Saragossa / Toni Galán (Efe)

Un home de 67 anys ha assassinat aquest dijous a Saragossa, amb evidents signes de violència, la seua dona de 68 anys i la seua mare de 92, i posteriorment s'ha suïcidat.

La policia ha rebut cap a les 8 del matí un avís a través del 112 en què s'informava que un home s'havia precipitat al carrer al barri de Casablanca.

L'home ha mort poc després de l'arribada dels serveis sanitaris, després de ser atés al lloc on l’han trobat després d'haver-se llançat al carrer des del seu domicili.

Quan s'ha accedit a la casa des d'on s'havia saltat, els agents han trobat el cos sense vida de la seua esposa amb ferides greus d'arma blanca. La dona, segons la delegada del Govern, tenia una malaltia degenerativa.

Amb posterioritat, i després de la conferència de premsa que ha convocat per a informar del succés la delegada del govern, Carmen Sánchez, la Policia Nacional ha trobat el cadàver de la mare de l'homicida al domicili de l’anciana, al districte centre de Saragossa.

L'home havia deixat una nota en què contava que havia mort la mare i l'esposa, però no s'han facilitat més dades del contingut.

També et pot interessar

stats