Un home assassina la seua dona a Caniles (Granada)

És el segon crim masclista en 24 hores i la cinquena dona morta a mans de la parella en 2020 a Espanya.

Un home assassina la seua dona a Caniles (Granada)
Un home assassina la seua dona a Caniles (Granada)

Nou cas de violència masclista, aquesta vegada a Caniles (Granada). La Guàrdia Civil ha detingut un home com a presumpte autor de l'assassinat de la seua dona, d'uns 70 anys. Es tracta del segon crim masclista en a penes 24 hores i la cinquena dona morta a mans de la parella des que ha començat l'any a Espanya.

Els agents trobaren la dona morta amb talls al coll quan entraren a la vivenda, i l'autor confés de l'assassinat al carrer amb signes d'hipotèrmia.

Aquest nou crim se suma al d'aquest dimecres a La Puebla de Almoradiel (Toledo), que ha decretat 3 dies de dol per l'assassinat d'una veïna de 43 anys. El marit ja ha passat a disposició judicial. La parella tenia dos fills menors, que haurien presenciat el crim.

Des que hi ha registres, 280 menors s'han quedat orfes per la violència masclista.

El 016 atén totes les víctimes de violència masclista les 24 hores del dia i en 51 idiomes. Una telefonada que no deixa rastre en la factura, encara que cal esborrar-la del registre de trucades del telèfon mòbil. Els menors també poden dirigir-se al telèfon de la Fundació ANAR, 900 20 20 10, i les persones que siguen testimonis d'alguna agressió han de telefonar al 112.

També et pot interessar

stats