Un home assassina presumptament la seua parella a Girona i se suïcida

La dona deixa dues criatures òrfenes, que actualment estan a càrrec de la família

Els mossos d'esquadra en una imatge d'arxiu
Els mossos d'esquadra en una imatge d'arxiu / À Punt NTC

Una dona ha sigut assassinada aquest dijous a Olot (Girona), presumptament a mans de la parella, que més tard ha mort al centre hospitalari a on l’havien traslladat, perquè pareix que havia intentat suïcidar-se. Deixa dues criatures òrfenes. Els Mossos d'Esquadra han confirmat la mort violenta de la víctima, sense detallar encara si és un cas de violència de gènere, ja que els fets estan sota secret d'actuacions.

En cas de confirmar-se que és un cas de violència masclista, seria la quarta dona assassinada del 2024 i la número 1.244 des del 2003. També informen que al domicili de la parella han trobat a una persona ferida, que han traslladat a un centre sanitari, on no han pogut salvar-li la vida.

Fonts policials precisen que el cadàver de la dona presentava diverses punyalades i que els fills de la parella estan en aquests moments a càrrec d'un familiar.

A causa dels fets, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha activat tres unitats medicalitzades, un helicòpter i el seu equip de psicòlegs. La Divisió d'Investigació Criminal dels Mossos d'Esquadra està al càrrec del cas, que està sota secret d'actuacions.

També et pot interessar

stats