Un home assassina l'exparella a Montsó, Osca

L'Ajuntament del municipi ha decretat tres dies de dol oficial.

Un home assassina l\'exparella a Montsó, Osca
Un home assassina l'exparella a Montsó, Osca

Un home ha matat presumptament aquest diumenge una dona de 44 anys i mare de dos fills a Montsó, un municipi d'Osca. Segons informa la delegació del govern a Aragó, tot indica que eren parella. L'Ajuntament ha decretat tres dies de dol oficial. 

El govern d'Aragó ha condemnat l'assassinat en un comunicat, i la directora de l'Institut Aragonés de la Dona, Natalia Salvo, ha expressat el seu rebuig a la violència contra les dones, a la qual ha considerat el problema social “més greu”. 

Aquest crim s'ha produït el mateix dia que la societat commemora el 25N, Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra les Dones. 

El 016 és el telèfon d'atenció a les víctimes de violència masclista. Ofereix atenció gratuïta les 24 hores del dia i els 365 dies de l'any. Proporciona informació a les dones víctimes de violència de gènere i al seu entorn sobre què fer en cas de maltractament. La telefonada no apareix reflectida en la factura. Sí que queda registrada en el telèfon, però es pot eliminar des del mateix dispositiu. El Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat també posa a disposició de les víctimes a l'adreça electrònica: 016-online@msssi.es.

També et pot interessar

stats