Un home assassina la dona a Terrassa

Després s’ha entregat en una comissaria de la Policia Nacional, on l’han detingut.

Un home assassina la dona a Terrassa
Un home assassina la dona a Terrassa

Un home ha assassinat aquest dimecres la parella i s’ha entregat posteriorment en una comissaria de la Policia Nacional a Terrassa, on l’han detingut. L’home ha confessat que l'acabava de matar en el seu pis, situat a pocs metres de les dependències policials.

Els agents s’han dirigit al lloc i han trobat el cadàver de la dona, per la qual cosa han posat el cas en coneixement dels Mossos d’Esquadra, que han obert una investigació sobre aquest crim masclista.

Enguany han sigut assassinades 35 dones, víctimes de violència masclista, i aquesta seria la víctima número 1.010 des de l’any 2003, quan van començar els registres.

El 016 és el telèfon d’atenció a les víctimes de violència masclista. Ofereix atenció gratuïta les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any. Proporciona informació a les dones víctimes de violència de gènere i al seu entorn sobre què fer en cas de maltractament. La telefonada no apareix reflectida en la factura. Sí que queda registrada en el telèfon, però es pot eliminar des del dispositiu mateix. El Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat també posa a disposició de les víctimes a l’adreça electrònica 016-online@msssi.es

També et pot interessar

stats