Troben mort l'home armat amb una escopeta que s'havia atrinxerat en un pis de Borriana

Fonts municipals han confirmat a À Punt que no hi ha cap denúncia prèvia, però la dona ha eixit de casa amb les filles

La Guàrdia Civil ha acordonat el carrer Illes Balears de Borriana (Plana Baixa)
La Guàrdia Civil ha acordonat el carrer de les Illes Balears de Borriana / À Punt NTC
30 de juny 2023 - 20:07

Agents del grup de Reserva i Seguretat de la Guàrdia Civil han trobat mort aquesta nit al seu domicili l'home de 39 anys que s'havia atrinxerat aquesta vesprada a Borriana, armat amb una escopeta de la seua propietat. Els agents han entrat a la casa, al carrer de les Illes Balears del port de Borriana (Plana Baixa), on s'havia sentit algun tret, segons han informat fonts de la Guàrdia Civil. Les mateixes fonts han confirmat que l'home s'hauria suïcidat. Els familiars, que estaven prop de l'edifici, s'han mostrat visiblement afectats.

L'institut armat ha tingut coneixement del succés a les 14:45 hores d'aquest divendres. Segons han confirmat fonts municipals a À Punt, abans d’arribar l'efectiu policial, la dona hauria eixit del domicili familiar acompanyada de les dues filles bessones, de catorze anys. El veïnat ha declarat que han sentit una forta discussió i crits provinents de la casa. Les mateixes fonts han assegurat a À Punt que no hi ha cap denúncia prèvia de violència de gènere contra aquesta persona.

L'home, pel que sembla, estava a soles dins d'aquest domicili, al tercer pis. Des de les 18:00 hores, un equip negociador de la Guàrdia Civil, acompanyat d'un familiar de l'home, ha entrat a l'edifici i ha intentat convéncer-lo que s'entregara i poder procedir a detindre'l. Han acordonat la zona i el veïnat només podia entrar i eixir de casa acompanyat dels agents de l'autoritat.

També et pot interessar

stats