Un home amb antecedents segresta i assassina un xiquet de nou anys a Logronyo

La Guàrdia Civil ja ha detingut l'assassí, un veí de la població que havia complit pena per l'assassinat d'una xica el 1998, i ha hagut d'evitar que els veïns el linxaren

El detingut per l'assassinat d'un xiquet a Logronyo amb dos agents de la Guàrdia Civil / Efe

A la localitat riojana de Lardero han detingut un home per l'assassinat d'un xiquet de nou anys que havia sigut segrestat. L'home és també veí de la població i havia complit pena per l'assassinat d'una xica el 1998. El segrest s'havia produït poc abans, en un parc on el xiquet jugava amb altres menuts.

La Guàrdia Civil ja ha detingut l'assassí, que és veí de la població, i en breu passarà a disposició judicial. L'arrestat és un exconvicte que havia complit pena per l'assassinat d'una xica comés el 1998. 

La detenció s'ha produït passades les nou de la nit d'aquest dijous, a l'edifici on vivia aquest expresidiari i on s'han viscut moments de molta tensió. El veïnat ha intentat fer justícia pel seu compte. Finalment, un extens dispositiu de la Guàrdia Civil i de la Policia Local ha impedit que aquestes persones accediren al domicili i des del garatge, un cotxe l'ha traslladat fins a la caserna.

La desaparició del xiquet s'havia denunciat poc després de les huit de la vesprada. Un desconegut se l'havia emportat d'un parc on jugava amb altres menuts, després d'eixir d'un local on celebraven una festa de Halloween amb familiar i amics.

Minuts després la Policia Local el localitzava en estat molt greu i inconscient a la porteria de la finca on vivia el seu captor, que estava allí mateix al costat del cos. Els equips sanitaris han intentat reanimar el menut sense èxit i els agents han retingut l'home dins del domicili per a evitar que els veïns el linxaren.

A l'arrestat l'havien condemnat a 30 anys de presó per agredir sexualment i assassinar a ganivetades la treballadora d'una immobiliària de Logronyo l'any 1998. Cinc anys abans ja havia sigut condemnat per agressió sexual.

També et pot interessar

stats