Un home amenaça amb una pistola un grup de feministes a Castelló de la Plana

L'incident va tindre lloc durant una jornada antirepressiva organitzada per l'assemblea Subversives

home amb pistola

La jornada feminista antirepressiva organitzada per l'assemblea Subversives aquest dissabte a Castelló de la Plana va quedar interrompuda quan un home va amenaçar amb una pistola les assistents a un concert. L'organització feminista ha confirmat a À Punt Notícies que és un veí del barri que ja havia passat per la plaça d'Isabel la Catòlica, lloc on es va organitzar la jornada, i havia preguntat pels actes que s'hi estaven fent.

Subversives desconeix la motivació d'aquest home, però el col·lectiu Castelló LGTBI afirma que és un "conegut activista de l'extrema dreta" de la capital de la Plana Alta. Membres d'aquesta organització per la diversitat, que també van participar en la jornada, expliquen que va ser un grup d'assistents els que van reduir el jove. L'assemblea feminista relata que, a pesar que el veí es va acostar a la taula de so al voltant de les 22:00 hores, no es va queixar de la música que tocaven, sinó dels continguts de la jornada.

Així doncs, va començar a increpar un grup de dones amb insults masclistes i amb connotació política: "A mi no em vacil·lareu, roges de merda". L'organització el va convidar a anar-se'n. L'home va amenaçar de baixar amb una pistola i després va tornar amb una arma que en Subversives asseguren que era de perdigons i va apuntar al grup que anteriorment havia increpat.

Quan la Policia Local va arribar a la plaça alertada pel veïnat, l'home ja havia fugit. L'Ajuntament de Castelló de la Plana no s'ha pronunciat sobre els fets, que fonts policials municipals consideren lleus.

També et pot interessar

stats