Un home agredeix la parella a Saragossa i després se suïcida

La dona, que ha sigut traslladada a un centre hospitalari, està fora de perill.

Un home agredeix la parella a Saragossa i després se suïcida
Un home agredeix la parella a Saragossa i després se suïcida

Un militar de 26 anys ha apunyalat la parella, de 25 anys, en el barri de La Jota a Saragossa i després s'ha llevat la vida. La dona es troba ingressada a l'UCI de l'Hospital Miguel Servet de Saragossa. La jove, que no havia interposat cap denúncia contra l'agressor, està estable dins de la gravetat i la seua vida no corre perill.

Els veïns van alertar que en un habitatge se sentia una forta discussió amb crits i amenaces. Poc després, la Policia Nacional ha sol·licitat una ambulància per a assistir la dona apunyalada.

El presumpte agressor ha escapat i ha pujat a una grua torre d'una obra situada al carrer, amb la intenció de llevar-se la vida. Els agents han intentat negociar amb ell, però finalment s'ha llançat al buit i, encara que ha sigut atés immediatament pels serveis mèdics, ha mort a l'acte.

El 016 atén totes les víctimes de violència masclista les 24 hores del dia i en 51 idiomes. Una telefonada que no deixa rastre en la factura, encara que cal esborrar-la del registre de trucades del telèfon mòbil. Els menors també poden dirigir-se al telèfon de la Fundació ANAR, 900 20 20 10, i les persones que siguen testimonis d'alguna agressió han de telefonar al 112.

Detingut per agredir la filla i els agents policials

També a Saragossa, la policia ha detingut un home de 53 anys per agredir, a la via pública, la seua filla menor d'edat i els agents policials, que procedien a arrestar-lo al barri Actur.

La policia l'ha detingut com a presumpte autor d'un delicte de violència domèstica i un altre d'atemptat contra l'autoritat.

També et pot interessar

stats