Un home agredeix la parella a Almassora i després se suïcida

La víctima està ingressada a l'Hospital General de Castelló amb dues ferides d'arma blanca, però està fora de perill.

Un home agredeix la parella a Almassora i després se suïcida
Un home agredeix la parella a Almassora i després se suïcida

Un home ha apunyalat la matinada d'aquest dijous la seua parella amb una arma blanca i després s'ha suïcidat llançant-se des del balcó quan han arribat els agents de la Policia Local al domicili on residien. Els fets han ocorregut la matinada d'aquest dijous a Almassora. És el segon cas de violència de gènere que hi ha en aquest municipi de la Plana Alta durant el confinament per la crisi sanitària del coronavirus.

Fonts de la Policia Local han informat que el presumpte agressor, de 31 anys, va apunyalar dues vegades en el ventre la víctima, una dona de 45 anys. Quan el van sorprendre les autoritats durant l'atac, presumptament va intentar escapar saltant des de l'edifici, i ha mort com a conseqüència de la caiguda. Els serveis sanitaris el trobaren estés al carrer quan arribaren al lloc dels fets. Fonts municipals informen que l'home tenia denúncies per violència de gènere.

La dona, de 45 anys, va ser traslladada a l'Hospital General Universitari de Castelló amb ferides d'arma blanca. Hi continua ingressada, però està fora de perill.

El passat 20 de març, un home va assassinar la dona, de 35 anys, davant dels dos fills menors d’edat al domicili de la família, també a Almassora.

Almassora condemna l'agressió masclista

L'alcaldessa d'Almassora, Merche Galí, ha traslladat la condemna unànime de la corporació municipal davant aquest nou cas de violència masclista i ha desitjat una ràpida millora a la víctima.

També et pot interessar

stats