Un home de 80 anys mata la seua dona i se suïcida en la seua vivenda de Madrid

Un jove és detingut per intentar estrangular una menor mentre conduïa per la pista de Silla.

La Policia ha trobat el cos de la dona amb trets, i el de l’home, també amb ferides d’arma de foc.
La Policia ha trobat el cos de la dona amb trets, i el de l’home, també amb ferides d’arma de foc.

Un home de 80 anys ha matat presumptament la seua dona, també de 80 anys, en una vivenda del districte madrileny de Ciudad Lineal, segons les primeres indagacions de la Policia Nacional. La principal hipòtesi és que es tracta d’un cas de violència masclista.

El succés ha ocorregut al voltant de les 13:40 hores d’aquest divendres, segons fonts de la Prefectura Superior de Policia. Els bombers de l’Ajuntament de Madrid han hagut d’obrir la porta per força, ja que quan els agents han arribat a l’habitatge la porta estava tancada.

La Policia ha trobat el cos de la dona amb trets, i el de l’home, també amb ferides d’arma de foc. La principal hipòtesi és que l’home ha matat la seua dona amb una escopeta de caça i després s’ha suïcidat, encara que les autòpsies i les dades recaptades en la investigació seran els elements que ho determinaran.

Detingut per intentar estrangular una menor 

Precisament, aquest divendres un jove ha intentat estrangular la seua nóvia, una menor, mentre conduïa per la pista de Silla.

La menor presentava lesions a la cara i el coll i es mostrava espantada. Ha dit als agents que la seua parella estava agredint-la i amenaçant-la. L’agressor ha sigut detingut com a presumpte autor d’un delicte de violència de gènere. 

També et pot interessar

stats