Un home de 78 anys mor atropellat al centre d'Alacant

S'investiga si el semàfor estava en roig per als vianants quan ha creuat el carrer

La Unitat d'Atestats de la Policia Local d'Alacant investiga les circumstàncies de l'atropellament mortal
La Unitat d'Atestats de la Policia Local d'Alacant investiga les circumstàncies de l'atropellament mortal

Un home de 78 anys ha perdut la vida en ser atropellat per un vehicle al centre de la ciutat d'Alacant. El Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) ha rebut un avís a les 9:50 hores que alertava d'un atropellament al carrer del Teatre, cantó el carrer Àngel Lozano, en ple centre de la ciutat. Fins a aquest punt s'ha traslladat una ambulància del SAMU, que, tot i efectuar les maniobres de reanimació avançades, no ha pogut salvar-li la vida. 

La Unitat d'Atestats de la Policia Local investiga les circumstàncies d'aquest accident mortal. Una de les teories és que l'home hauria creuat pel pas de zebra però amb el semàfor en roig per als vianants. El vehicle circulava pel carrer del Teatre en direcció a l'avinguda de la Rambla de Méndez Núñez quan ha impactat contra l'home. 

Fins al lloc del succés s'han desplaçat dues patrulles de la Policia Local d'Alacant, que han tallat els accessos al carrer del Teatre, com també la Unitat d'Atestats, que s'ha fet càrrec de la investigació. Una volta personada la comissió judicial, s'ha autoritzat l'alçament del cadàver.

També et pot interessar

stats