Un home de 74 anys armat es tanca durant més de cinc hores a sa casa de Benimaclet

Finalment, passades les 19:30 hores, la Policia Nacional ha aconseguit que el veí deposara l'actitud i l'han traslladat a un hospital

Policia Nacional entrant a l'edifici on s'ha atrinxerat l'home / Policia Nacional
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
29 de desembre 2023 - 16:25 Actualitzat: 29 de desembre 2023 - 21:57

Un home de 74 anys armat s'atrinxera durant cinc hores i mitja a sa casa de Benimaclet. Agents de la Policia Nacional han intervingut aquest divendres de vesprada al districte valencià d'Exposició, al barri de Benimaclet, per a resoldre aquest incident. Finalment, passades les 19:30 hores, els agents han tombat la porta i han accedit a l'habitatge, on l'han localitzat tranquil, conscient i en bon estat, si bé amb les facultats mentals menyscabades. Des d'allí l'han traslladat a un hospital perquè el valoren, segons han informat fonts policials. D'aquesta manera, l'actuació s'ha resolt sense cap ferit.

Al voltant de les 19:45 hores, la policia ha començat a alçar el perímetre acordonat, ha permés que el veïnat entrara a les cases i els agents han començat a anar-se'n l'edifici. La policia ha intervingut sota custòdia les armes i obrirà una investigació per a determinar per què aquesta persona les tenia en el seu poder. En una habitació hi havia un armer i les armes que hi havia dins han quedat custodiades degudament, segons ha detallat la policia en un comunicat en acabar la intervenció.

Han sigut els fills els que han avisat les forces de seguretat, explicant que son pare no els obria i que pateix depressió i "manies persecutòries". Per això, des del primer moment es temia per la seua integritat física. Durant la intervenció han intervingut en aquests fets la Unitat d'Intervenció Policial (UIP) i el negociador de la Policia Nacional, entre altres. L'home té llicència d'armes i en tenia sis (curtes i llargues) al seu nom.

Tot ha començat cap a les 14 hores i han tallat quatre carrers (Guàrdia Civil, Daniel Balaciart, Doctor García Brustenga i Vicente Barrera Cambra). Durant hores els veïns no han pogut entrar a la urbanització, un complex format per sis torres. L'home estava armat.

Segons apunta el veïnat d'aquest home, és tirador olímpic. Les mateixes fonts asseguren que deu posseir una arma de tir olímpic a casa. 

Moment en el que els agents han aconseguit entrar en la vivenda de l'home atrinxerat
Moment en el que els agents han aconseguit entrar en la vivenda de l'home atrinxerat / Policia Nacional

També et pot interessar

stats