Un home de 72 anys mata la parella i després se suïcida a Girona

Els fets han passat al domicili familiar i els Mossos d'Esquadra apunten un cas de violència masclista.

Un home de 72 anys mata la parella i després se suïcida a Girona
Un home de 72 anys mata la parella i després se suïcida a Girona

Un home de 72 anys ha assassinat la parella i després s'ha suïcidat a la localitat gironina de l'Escala, en la qual residien els dos, segons han confirmat els Mossos d'Esquadra. Fonts de la investigació apunten a un cas de violència masclista del qual s'ha rebut avís a les 7:00 hores d'aquest dimecres a través d'una telefonada al número d'emergències.

Segons les primeres anàlisis, l'home era de nacionalitat espanyola, mentre que la dona, que ha mort apunyalada, era belga. Els dos vivien en aquest municipi de la Costa Brava.

El cadàver de la víctima ha aparegut al jardí del domicili familiar, mentre que el de l'homicida estava a una parcel·la veïna. Abans de suïcidar-se, l'ancià ha deixat una nota que s'està estudiant en aquests instants. A més, prop de la casa, s'ha trobat cremat el cotxe de la dona.

Els Mossos s'han fet càrrec de la causa per a aclarir les circumstàncies concretes dels fets i la comitiva judicial s'ha personat en l'escena de l'homicidi a les 11.00 hores aproximadament.

Tercera víctima de la violència masclista en l'estat d'alarma

En cas de confirmar-se la naturalesa masclista del crim, s'elevaria a 19 el nombre de dones assassinades per les seues parelles o exparelles en 2020. Seria la tercera víctima mortal per violència masclista des que es va decretar l'estat d'alarma i la quarta dona assassinada per les seues parelles o exparelles a Catalunya des de principi d'any, la primera a Girona.

Onze menors han quedat orfes a conseqüència dels crims masclistes de 2020 i tan sols dues de les víctimes mortals d'enguany havien denunciat el seu agressor.

També et pot interessar

stats