Un home de 38 anys mor a Castelló de la Plana després de xocar contra un fanal

Els fets van passar a les 4:30 de la matinada a l'avinguda de Benicàssim, a l'altura de l'Hospital General, per causes que encara s'investiguen

Hospital General de Castelló
Hospital General de Castelló / À Punt NTC

Un home de 38 anys ha mort aquesta matinada a Castelló de la Plana després que el vehicle que conduïa se n'eixira de la via i colpejara violentament un fanal i un senyal de trànsit.

Els fets van tindre lloc a les 4:30 de la matinada a l'avinguda de Benicàssim, a l'altura de l'Hospital General, per causes que encara s'investiguen.

Després de xocar lateralment contra un fanal situat en la mitjana de la calçada, el vehicle es va quedar travessat en un dels carrils de circulació, encastat contra un senyal de trànsit.

Diversos conductors i personal d'una gasolinera pròxima van avisar al telèfon d'emergències 112 i al Centre Integral Municipal de Seguretat i Emergències 092 per a informar de l'accident i alertar que el conductor presentava ferides molt greus.

Fins al lloc del sinistre es van traslladar diverses patrulles de la Policia Local de Castelló de la Plana, personal sanitari (a causa de la proximitat amb el centre hospitalari) i una els bombers municipals.

Malgrat la immediata intervenció de l'assistència sanitària, el conductor presentava un traumatisme cranioencefàlic greu i un tall profund en el coll, per la qual cosa els facultatius només han pogut certificar la seua mort.

A una dona que ocupava el seient de copilot l'han traslladada a l'Hospital General amb pronòstic lleu.

La Policia Local de Castelló de la Plana va tallar al trànsit el tram de la calçada afectada per l'accident durant aproximadament dues hores mentre els bombers procedien a la neteja de la via, els serveis de manteniment de l'enllumenat públic retiraven el fanal que s'havia fracturat a causa del violent impacte i la grua municipal retirava el vehicle sinistrat.

També et pot interessar

stats