Un home de 28 anys mata sa mare a Saragossa

Pel que sembla, el fill hauria matat la mare amb una arma blanca i posteriorment s'hauria suïcidat

Imatge d'arxiu d'una agent de la Policia Nacional
Imatge d'arxiu d'una agent de la Policia Nacional / Policia Nacional

La Policia Nacional investiga les causes de la mort d'una dona de 54 anys, que, presumptament, hauria causat el seu fill, de 28 anys, després d'una forta discussió. Posteriorment, el jove s'ha suïcidat en el districte saragossà de Las Fuentes.

El succés va tindre lloc a última hora de la vesprada d'aquest dijous, 14 d'abril. La policia va rebre una telefonada d'una veïna que alertava d'una forta discussió entre la mare i el fill i en arribar al lloc els agents els van trobar ja morts.

Pel que sembla, el fill hauria matat la mare amb una arma blanca a l'habitatge i posteriorment s'hauria suïcidat en precipitar-se al buit des del quart pis.

La investigació està a càrrec del grup d'homicidis de la Policia Nacional que analitza la motivació d'aquest doble succés, per al qual parlaran amb familiars, veïns i testimonis. Les diligències corresponen al jutjat d'instrucció número 4, que es trobava en funcions de guàrdia.

Els dos cadàvers han sigut traslladats a l'Institut de Medicina Legal de Saragossa per a realitzar-los l'autòpsia, segons han afegit les fonts citades.

També et pot interessar

stats